GY.I.K.

Home  /  GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Sok kérdés merül fel mielőtt táncra adod a fejed. Itt igyekszünk megválaszolni párat már előre, de ha akad még kérdés nyugodtan keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén.

Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy a tánc több, mint sport. Szeretnénk minél több gyerekkel megszerettetni a tánc művészetét. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az edzések jó hangulatban és hasznosan, sok mozgással teljenek.

Milyen eredménye lesz ha elkezdesz táncolni?

Javulni fog a ritmusérzéked. Megtanulsz csapatban dolgozni, ami a későbbiekben (egyetem, munkahely) is nagyon fontos lesz. A táncon keresztül fegyelmet és összpontosítást is tanulsz majd.

Mióta foglalkoztok Hip-Hop tánccal?

Maga a Glam Crew tánccsoport 2017-ben alakult, de tanáraink már sok-sok éves tapasztalattal rendelkeznek.

Mennyibe kerül a tagság?

Az első óra minden esetben ingyenes. Ezután bárki eldöntheti, hogy tetszik-e neki a dolog, szeretne-e csatlakozni és járni az országot, európát. Az árról a helyszínen tudsz érdeklődni vagy írj valamelyik elérhetőségünkre.

Hány korcsoport van jelenleg?

Három korcsoporttal foglalkozunk. Gyermek, Junior és Felnőtt tánccsoportjaink vannak, amelyekben különböző szinteken tanulhatnak a diákok. (Kezdő, középhaladó, és haladó szinten) 

Mennyire befogadó a tánccsoport?

Jogos kérdés, hogy az újonnan jövő táncosok hamar betudnak-e illeszkedni? Félsz egyedül becsatlakozni egy csapatba, mert nem ismersz onnan senkit? Ettől ne tarts, hiszen nagyon befogadó az újakkal is tánccsoportunk, és szeretettel várják az újonnan csatlakozókat! 

Kérdésed van?